THE BLOGGERS

Wednesday, January 20, 2010

tunjuk ajarku sifu!

salam untuk kawan2 sekalian:..
even orang kate ajar BM senang, aku rase sangat susah!
menang susah kerana aku bukan pakar BM~
[tapi hari2 cakap BM:....tak patut tak patu~]

aku rase surrender ajar BM:..
mulelah nak give-up!
sebelum ape2 berlaku, baik aku tingkatkan semangat dengan menunjukkan minat yang semakin pudar dari pandangan!
aku da pandai nak tanye kalau begini camne?
kalau begitu camne?
rajin bukan??
semakin banyak buat research and semakin aku tahu..............























BM,
sesungguhnyer kau subjek yang sangat sukar~
ye ker??

sabar~


notaUNTUKdirisendiri: kalau tak susah, camne aku bley dapat 1A untuk paper BM SPM 200*:..? hahaha aku yang mengong dengan BM

8 comments:

Lya Colours said...

erk sy pon dpt A1 spm utk bm
tp sy rasa smpi skrg ade je kelampian dlm bm
kalo suoh buat karangan pon leh gigil kot

Cik Biol said...

bm best !!

zaradgreat said...

BM
BM
BM

[asam]pedas said...

ada apa dengan BM?? haku pon tatau~

GhOsToNe said...

BM DAPAT A1 MASE SPM!

greenhall said...

wa.. muda lagi rupanya ko ni. menopaus pun blom lg. haha...


bm ni sentiasa berkembang beb. sentiasa ada perubahan. tu yg susah tu. aku pun pening.

[asam]pedas said...

greenhall: sentiasa muda~

White Bird said...

BM sukar..

Nk buat surat pun mgigil kepala lutut gua