THE BLOGGERS

Tuesday, January 12, 2010

haish!


Tadi ade wakil TAHA datang kat skul aku untuk buka akaun bebudak form 1 and form 2
[yang takde akaun TAHA lagi la:..]
kebetulan mase aku nak masuk kelas, wakil TAHA tu ade kat kelas aku tengah suh bebudak aku isi borang..
wakil TAHA tu uruskanlah dengan keizinan aku~


aku berdiri kat luar untuk bagi mase kat diorang berurusan:..
datangla manager dier [kalau aku tak salah la~] kat aku
"cikgu dah ade akaun?"
dalam hati aku mungkin dier nampak aku cam bebudak nih~
aku bangga la cakap
"da ade~"
aku tanyer,
"seawal omor bape bley buka akaun nih?"
saje tanyer nak bawak berbincang supaye keadaan tak sunyi~
"kalau da ade mykid + surat beranak, dah bley buka"
"owh..saya ingat nak buka akaun untuk baby saya"
"cikgu da kawen? ingatkan belom~"
"dah~"
nak pujuk diri, aku pon turun la balik bilik guru untuk tenangkan hati yang panas sikit~
lagi nak tenangkan hati, mungkin muke aku nih sweet 17!!
muahahaha!


**lega sungguh bile mase aku abis dengan urusan tu~
dan lagi notes aku pon da abis untuk hari ni~
memang bertuah!
hahaha


*** TAHA=TAbung HAji

4 comments:

sI tEDI said...

cikgu ni mesti awet muda atau mmg muda.. ekekekke..

silap2 umur bawah aku ni!

oh Tidak!!

[asam]pedas said...

opss!
aku awet muda~
hahaha

aku rase pon aku bawah ko tedi~

greenhall said...

sure kembang lobang hidong ko! haha..
sumbat marker pen lepas x?

[asam]pedas said...

hahaha mesti ar tak muat!