THE BLOGGERS

Friday, January 8, 2010

jangan laju-laju


tadi bunga-bunga cinta aku balik jap amik geran kete je pon:..
aku pun tak sangke dear nak balik:.. tak cakap!
huhu sib baik pakai baju cantik gi skolah hari nih~

[gambar hiasan]

tambah lipstik sket~
da bley gi jumpe bunga-bunga cinta:..
dear nak terus balik Rawang~

muahaha rase cam kuar dating 2tahun dulu:..
huhu tapi kali ni dating beli pampers baby!
sooo sweet!!

sebelum balik saling berpesan
"jangan bawak kete laju-laju tau"
depan dear pun aku dah laju:..
hahaha nasib le:.. TERlupe~
insyaAllah tak buat lagi~

notaUNTUKdirisendiri: berhias untuk laki tak berdose~

5 comments:

greenhall said...

haha. betul! wajib berhias untuk suami.. =)


untung bunga2 cinta..

sI tEDI said...

ye aku sokong!
tapi lom ada laki untuk aku berhias.

berhias dgn kucen je lah
ekekekekeke

chokio_nia said...

da kawen??melepas i..hahaha..men2 je..tatau plak ko da kawen weh..tahniah2..=)

Zura said...

wahhh...gitu...sure suami sayang lelebih...

[asam]pedas said...

greenhall: betul3

tedi: ngan kucing pon bley gak ek? kucing berhias mesti comel....

chokio: aku name jer dah kawen..sempoi tetap!

zura: wajib sayang! ngeh ngeh ngeh