THE BLOGGERS

Monday, January 11, 2010

1Malaysia

again~ aku masuk kelas untuk ajar BM kelas budak pandai:..
[bley dikatekan pandai la...majoriti 7As 6As 5As students (aku lagi pandai)]


aku suh buat keje la dalam workbook diorang and suh anta tepat habis mase aku~
ade sorang budak India nih:..
aku ingat dier tengah memikir:..
rupenyer tengah tengok kat aku [maybe tunggu aku tanye dier]
aku pun tanyer "dah siap ker?"
tanpa kata, hanya sedikit reaksi muka dan lebihkan menggelek kepala:..
konpius ni~~

aku tanyer lagi "dah siap ker?"
aksi yang same~ [menggelek kepala:..]


aku paham akhirnyer itu bermaksud "sudah cikgu:......."
tu yang aku rase hebat Malaysia ni~
memang real 1Malaysia lah!


**da dapat jadual baru lagi~ huh! kelas BM budak kelas blakang semuanya! matilah aku, jahanam la bebudak ni:... but as a great teacher, its accepted. gagagaga

6 comments:

zaradgreat said...

orang sendiri takkan tak paham kot?
hahahahahahahahaa

Lya Colours said...

haha aku pon mula2 x paham kenapa geleng kepala

lama btol nak pikap
huhu

sI tEDI said...

hha ha ha ha..
amma! sudahlah cikgu!!

ekekekke

ezzati said...

1 maaysia sungguh..hehe

[asam]pedas said...

zara: orang sendiri tu ape???

lya: hahaha sib baik aku cepat sket~

tedi: muahaha sib baik aku tak cakap "da 30 minit takkan tak siap kot?"

ezzati: yes! bangga jadi rakyat Malaysia

greenhall said...

great teacher asam pedas!