THE BLOGGERS

Saturday, January 9, 2010

jangan jatuh

pusing sini pusing sana
pusing sana pusing sini
 errkk~~!
kenyang.. alhamadulillah..


sape yang nak menjatuhkan aku nih??~
ingat aku bley kalah ker?
pegi lantak le kalau ko tak nak bagi aku naik pagi!
aku bley sambong tdo dengan baby~


aku tau mesti ko jeles sebab aku lebih cantik dari ko;
aku lebih bergetah dari ko;
ko takut aku amik mase ko??~
huh! mate aku nih lagi tak berkenan kat ko~


yuuhuuuu aku happy jerk even balik tak sempat jumpe matahari;
dari tengok ko yang sarat dengan P.H.D kat hati~

notaUNTUKdirisendiri: jangan simpan dalam hati

6 comments:

sI tEDI said...

siapa yg iri hati tu.. simbah dia dgn kuah asam pedaslah!

tapi ada hikmahnya..

tak jumpa muka dia. boleh kerja dgn tenang!

greenhall said...

agak2 dia baca x blog ko? haha..


org yg penuh hasad dengki ni selalunya xlama.. sampai masa nanti tergolek la dia..

yg benar pasti akan menang! hehe..


senyum sikit my pren.. =)

chokio_nia said...

erk??apsal nak jeles ngan ko weh??aish..rase tak bes ckp aku ko ngan org da kawen ne..pgil akak la ye..hehe..sape jeles ngan akak??

Tanpa Nama said...

yeah! abaikan saje meke2 tuh!

[asam]pedas said...

tedi: memang tenang~

grenhall: mestile tak bace~ hahaha

chokio: tak suke ar orang ade P.H.D nih~

tanpa nama: betol3x!

greenhall said...

patot la ko brani je. haha..

xmacho la mcm ni..