THE BLOGGERS

Sunday, January 10, 2010

kesah ker?


huhu~
cerah sungguh pagi tadi:..
sampai tengah hari dah panas melenting!

ber'batu-batu' dah minum air:..

sejuk perut jer~
rase nak duduk dalam peti ais, mesti cool kan??



malam ni dah rancang nak suh baby tido awal:..
aku nak tengok AJL 2010 :)
kejam ke aku?



sape menang ek??
korang tak rase ke aizat bley menang?
aku nak aizat menang:.. tebus balik yang tahun lepas:..
aizat patut menang~
stacy bley dapat penari terbaik!
gulp! penari jerk??
hahahaha

4 comments:

greenhall said...

nak aku jd babysitter x mlm ni?


ko upah aku 2 way ticket p hawaii dah la..

Lya Colours said...

saya suka aizat sahaja
oh ye
dan tomok
ngeh ngeh ngeh

sI tEDI said...

kalau aizat menang pelisssss belanja aku makan ABc kat JJ!

mukasurat17 said...

nak aizat gak!