THE BLOGGERS

Thursday, January 14, 2010

begitu begini

aku de bace satu majalah tadi
ade plak tajuk "BILE LELAKI CEREWET PENAMPILAN PASANGAN"
maka, ade lah 4 orang yang bagi pendapat nak isteri bergaya itu lah bergaya inilah~

yang penting, penah ke korang [kaum lelaki] pk yang kaum pempuan lagi cerewet pasal penampilan korang?! aku hangin bile ade citer BEGITU BEGINI nih~

sebenanyer pempuan lagi cerewet pasal penampilan si lelaki.. tapi malas nak cakap coz korang si lelaki ni sukar untuk terima kenyataan pempuan yang di kasihi cerewet...
korang akan kate kitorang ni membebel, tak bersyukur, tak terime seadanya, bla bla bla

hmm tak boleh ker lelaki berhias ensem untuk isteri?
hahaha yang penting jangan nak buat sambil lewa jerk dengan penampilan kamu wahai kaum adam~
kami pon nak tengok yang kemas dan ensem selalu~


** bunga-bunga cinta selalu komen jangan pakai blusher merah sangat~ sekali sapu jerk dah la... huh! tak penah nyer aku rase puas hati bile make-up depan dier~ BUT s a +ve thinker, aku assume yang dear akan jeles biler kongsi keCOMELan aku ni dengan orang lain~ muahahaha
perasan perasan yang tak dapat dibendung! sorry 2 say~




notaUNTUKdirisendiri: sentiase berhias cantik untuk bunga-bunga cinta anda~ bergayalah seadanya supaya mereka tak komen BEGITU BEGINI

8 comments:

ezzati said...

heheh..slalu kena tegur..rse nk ikut, ikut..kalo rse xmao ikut..mmg x ikut laaa..

Uncle Lee said...

Hello Lady, I was at Iris's place noticed your 'asam pedas' callsign, and as I love this dish, I busybody over here. Love your blog decor.

Regret my bahasa sebelum Merdaka and unable to comment your this posting.

You stay young and keep a song in your heart, best regards, Lee.

Tanpa Nama said...

pmpn lagik cerewet? yeke sis? gua rase 2,2 lagik cerewet kot? laki kalo xcerewet xla kot. tapi kalo yg cerewet. mmg sgt cerewet! hahah

Lya Colours said...

kalo saya, keluar at least msti pakai eye liner dan blusher. sbb tuh yg menonjolkan sket wajah

tapi kalo da dtg mood kemalasan berganda2, alamatnya tepek bedak je la

huhu

greenhall said...

btl beb. wajib bhias utk suami.


kalo keluar tu, mekap lbh kurang dah la. aku pun panas kalo org lain boleh tatap kecomelan wajah bini aku.

IRIS said...

Hehehe.

InsyaAllah dah jadi suri nanti berhias untuk suami. =)

Sekurang2nya sentiasa kemas dan berpenampilan tak serabai

sI tEDI said...

aku g keje x mekap pun!

ekekkeke

[asam]pedas said...

ezzati: betol3

uncle lee: tq for coming~

tanpa nama: asam pedas memang cerewet pasal penampilan bunga-bunga cinta~ mesti nmpk smart even casual~ muahaha sedap mataku memandang la~

lya: betol tu~ untung betol jadik pempuan kan~

greenhall: haish! lebih kurang pon mestilah tak nak orang kate cam hantu kan~

iris: sungguh betol kate kamu~

tedi: pakai bedak pon kire make-up gak tedi...simple jerk~ cayalah!

yang pening cantik dalaman dan semulajadi.itu bunga-bunga cinta aku sangat suker~