THE BLOGGERS

Wednesday, January 13, 2010

maaf, saya sibuk

Jadual aku sangat pack harini:..
aku ade 7 mase harini:..
mase yang terluang aku da habiskan untuk buat perancangan tahunan:..

letih otak!

dari kul12 aku da start enjin mulut~
nak jadi cerite;

4:20 aku ade kelas sampai kul 5:30
kul 6:05 aku ade kelas lagi sampai kul 6:40

kul 5:45 datang le penolong ketua kelas aku:..

"cikgu, kelas bising laa"

"takde cikgu ker?"

"takde..naik le cikgu, kalau tak, lagi bising"

"patutlah telinga saye berdesing jer~ awk naik dulu, cakap kat diorang saye tengah dengar diorang bising, jap lagi saye panggil sape yang banyak sangat mulut tu"
[gilak! aku belom abis mencungap lagi~ tengok jadual kelas, ustazah cuti bersalin yang ajar...alamak,belom ade guru ganti ke? relief pon tak dak?!]

"okey. ade ape2 nak bawak cikgu?"

"takde~ awak naik sekarang"
[muke garang giler~]

yang penting sampai sudah aku tak naik~
huhu yang aku tau da berenti bunyi bising tu bile aku jalan nak pegi jumpe Mr. Tan Das


notaUNTUKdirisendiri: jangan bagi muke kat budak kekecik nih~

8 comments:

greenhall said...

wah! aku dapat bayangkan kerut kat dahi ko time tu. haha...



terapung x? =p

[asam]pedas said...

hu! ko ingat senang nak layan budak baru nak masuk alam remaje??!

perlukan kesabaran~
dan aku telah memilikinyer~~
ceeewah!

Precious said...

Bahaya kelas x derk cikgu tu. hhuhuuuuu

greenhall said...

ko kena khatam cite 'great teacher onizuka' la. hehehehe..

IRIS said...

Selamat melaksanakan tugas.

Tiba2 teringin nak makan asampedas dengan telur asin.

:)

Lya Colours said...

mak lya cikgu. dia kira guru penyelaras dajah 1 la

mak kata ramai cikgu mengelat je bila suoh amik kelas dajah 1
sbb leceh

mak kata pes day ari tuh, 2 org kencing dlm kelas, sorg berakkk dlm kelas

sI tEDI said...

jangan bagi muka cikgu.. bagi hadiah jek. ekekekeke

[asam]pedas said...

precious: memang bahaya~ lagi bahaya klu mengulor

greenhall: onizuka join da club, aku xbagi muke~

iris: tugas tu memang selamat~
da try masak asam pedas??

lya: kat SM ting 1 cam bdk darjah 1

tedi: tak mo bagi hadiah! nak hadiah yerlah~ muahaha