THE BLOGGERS

Friday, December 25, 2009

-kepulangan yang dinanti-

Dah lame aku tak mengomel, harini aku rase nak mencece plak:..
sekejap je aku rase seminggu berlalu:..
tapi bagi aku yang hidup jauh dari bunga-bunga cinta aku, seminggu tu aku rase cam setahun:..
bunga cinta aku keje kat Rawang:..
aku keje kat Melake je:..
kenapa tak ikut dear?
sebab dear kate, nak ikut aku:.. hahaha
tak 'ah~
sebab kitorang memang asal melake:..
so, dear akan try tuka ke melake:..


hmm berbalik kepada tajuk n3 nih:..
aku memang tiap-tiap minggu tunggu dear balik:..
minggu ni dear tak dapat balik sabtu ahad coz dalam sebulan, seminggu akan jadi minggu stanby dear:..
so, aku dengan sabar menunggu sebab dear dah cakap:..
"bunga-bunga cinta cuti seminggu minggu depan, start 28 Dis sampai 3 Jan '10 tau yang:.."
"kenape?!" aku tanye buat-buat tak tau:..
"laaa kate nak shopping... dah nak buka sekolah dah ni kan:..." hahaha dah tau aku buat-buat tak tau:..



[sekadar gambar hiasan: betapelah aku happy bile dengar perkataan SHOPPING!]


biaselah kan..pempuan A.K.A wanita
suke dengan perkataan apetahlagi perbuatan SHOPPING!!!
hahaha akhirnya aku tau dear ingat janji dear kat aku sejak berbulan lamenyer dear tak cuti:..
[tak termasuk mase aku bersalin:..]


so, aku dah ade list untuk shopping yang ala kadar jer:..
berjimat:.. baiknyer hati aku:..
list barang yang aku nak beli dan akan aku tunjukkan bile dah sampai tempat yang akan dituju:..


1. handbag
2. sandleS AND shoes
3. tudung [ade 3 @ 4 helai baju baru aku yang belum ade tudung]
4. alat tulis [pen merah and hitam je pon]
5. baju my lil princess [3 @ 4 pasang] and accessories
6. pampers lil princess
7. accessories
yang last ni aku rase mungkin memang akan kene reject~
8. kain untuk buat baju kurung 3 pasang lagi :)
[aku baru jer buat 4 pasang baju and kain yang menanti untuk dihantar ade lagi 5 pasang:.. bengkek je pakcik bile tau nih]






[i love u lah kalau u belikan semuanya:.. kalau tak beli pon tak per, yang penting 7 teratas jer:.. TAPI yang ke-8 tu penting jugak sebenarnyer:..~]


notaUNTUKdirisendiri: membazir tu amalan syaitan:.. dugaan betol benda SHOPPING nilah!!

4 comments:

hans said...

hahaha
shopping best
tapi kalau xpandai budget merana idop

[asam]pedas said...

betol tu hans:.. aku memang pandai budget mengabiskan! hahaha tu yang bley masuk ICU tu:..

greenhall said...

ni macam dah spuloh tahun xshopping ni!

[asam]pedas said...

erkkk! 2bulan = 10 thun
muahahaha berbaloi-baloi