THE BLOGGERS

Friday, December 11, 2009

bagi balik!!


Pagi-pagi nih baca berita memang bagus.
Lagi-lagi bile dengar radio pagi tadi yang hangat lagi pedas
mak aih:.... banyaknya:.. [pe yang banyak nih??]
betullah orang kate:..
masa bercinta semuanya untuk dinda:..
kalau boleh, nak ambik bintang, bulan untuk orang yang di cintai:.

tapi:..
bile dah 'break-up' semua nampak buruk dan nampak membazir [kene minta balik nih yang dah diberi-nampak sangat tak ikhlas masa bagi hadiah dulu >> kalau boleh duit blanje air suam pon nak mintak balik]
dun|aw|:..

tapi:..
mesti ape yang berlaku tu ade sebabnya:.. positive side la:.

[tapi lagi:..] pandangan orang nih lain-lain:..
ade yang kate aku patut minta balik semuanya,
ade yang kate aku halalkan ajelah yang dah berlalu sesungguhnya memang kiter tak de jodoh 

anda camne??
comment la yang patut-patut

sekian lagi tamat~

11 comments:

cHeRyNa PiReS said...

kalau sha, sha bagi jelah..walaupon sakit hati. macam, kita belanja dia makan...if dia dah break up ngan kita...lepas tu takkan kita nak suruh dia muntah balik kan?

buat apa?

lagipon...bila dpt benda2 nieh semua takkan menghilangkan luka. lagi teringat adalah!

[asam]pedas said...

betul betul betul :)

bile teringat, hati parah, lagi sakit:.. huh! tak tertanggung :}

sI tEDI said...

sebabtu org cakap.. bila bercinta bau kentut pun wangi!

nursarah87 said...

bagi balik buruk siku..huhu

halal saja,lgpun mana ada perjanjian "kalau break up mesti pulang hadiah"..kan,kan?

[asam]pedas said...

tedi: hahahaaa

nursarah: pengajarannye kene tengok dulu siku tu buruk ker tak:.. kan? kan? kan?

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tak yah minta aper2...
anggap la bagi sedekah...

=D

~** PROFFY **~ said...

sobbs baru putus cinta nih

:(

redbirdfe said...

menyesal belanja lelaki makan. then bg ayat :kau boleh blahhh:

haha
cruel me!

[asam]pedas said...

redbirdfe: jangan menyesalla..patutnyer bangga sebab y must orang pempuan banjer laki kan:..

tu baru kejamnyer lah kamu!
hehehe

greenhall said...

sbb tu bila bcinta, jgn curah segalanya..
cinta biar berpada2 kan.

dah kawen pun boleh cerai, ni kan pulak baru setakat bcinta.
kan? kan? kan?


dah break up 2, halalkan je.
ego mau ada beb!
eksen sikit mcm bnda tu langsung xbagi apa2 kesan kat kita.. haha.

[asam]pedas said...

greenhall: aku sokong cakap ko 105%:.. semua mesti berpada-pada.

biarkan berlalu cam air:...