THE BLOGGERS

Friday, February 19, 2010

tadi kate lain...

en.bunga-bunga cinta baik hati bawak aku pegi beli kain untuk buat baju kurung..
katenyer
 "sayang dah ade anak, sluar jeans da tak pakai sangat kan...so kite beli kain baju kurung jer yer.."
aku pun setuju..betul jugak tu kan??
pakai la jeans buruk tu dulu~
aku pilih dua pasang...
tengah2 bincang dengan aBANGLA tu, en.bunga-bunga cinta tanyer,
"2 barang ni RM*00?"
"ya.."
dalam hati aku kate..murahnyer....bley sangat kalau aku nak amik 1 lagi nih..tapi cukuplah dulu~

tibe mase bayar..bagi bil
RM5**??!!
mula la muke mengkerut sane sini....
"tadi kate RM*00 jer?"
"2 barang ini" --> baju kurung dengan lining nyer..

en.bunga-bunga cinta aku tengok aku macam nak makan...
bayar tetap bayar...
aku bawak baby jauh dari pandangan tu...
sampai dalam kete:..

"abang ingat 2 pasang tu RM*00..."
"takla bang...2 barang tu baju yang dier tengah amik tu la.."
"tak pelah...asalkan sayang puashati...2 bulan lagi baru bley minta lagi k...buat yang tu dulu..buat baju kurung cantik2"
"trima kasih abang~~"
aku diam + senyum jer...puas hati~

6 comments:

hans said...

hahahha
macam2
miss communication

greenhall said...

nak jadi madu ko boleh? haha

White Bird said...

romantika siot! teruskan bersuasanan begitu

ini blog wirdah said...

alalaala.sweetnye.mcm gula pasir :)

Lya Colours said...

haaa mahalnye sampai 500
shopping kat gulati's ke
nasib x saya yg kene 500
mau sawan terus disitu
huhu

[asam]pedas said...

hans: hahaha bangla tu pon tak paham ape en.bunga-bunga cinta cakap kot~

greenhall: bley sangat kalau insurans ko da matang dan jangka hayat da sampai ke penghujungnya~

white bird: mesti!

wirdah: gula pasir pon tak sweet cam kami~

lya: sib baik en.bunga-bunga cinta takde sawan~ hahaha