THE BLOGGERS

Friday, February 12, 2010

masyaAllah

satu malam..
aku tdo sebelum aku solat isyak
tetibe aku nampak orang ramai beratur
untuk disembelih!
aku nampak salah seorang yang dah sampai masa untuk disembelih mengucap and doing something [betulkan kedudukan telekung so that nampak cantik lebih dari biasa] yang boleh melambatkan 'kerja' tu...
ya Allah aku ketakutan~

aku terus tersedar dari MIMPI ngeri tu..
astaghfirullah...
aku tau aku belum solat~
mimpi tu dah mengejutkan aku...
aku mesej en.bunga-bunga cinta
dear suh aku doa minta dijauh segala musibah
Dia je tau ajal maut kita...


sampai sekarang aku selalu teringat sangat mimpi tu~
astaghfirullah, masyaAllah, subhanallah
terkesan sungguh!

anda pernah mimpi yang ngeri dan terkesan sampai sekarang??

4 comments:

White Bird said...

ngeri siot mimpi lu..

ni mesti kes tido tk basuh kaki..:p

gua pun pernah mimpi direnung buaya berulang-ulang kali mimpi tu dtg,
sampai gua jadi ngeri tgk sg.

Zura said...

mimpi satu peringatan...tp seram jgak erk mimpi tue...

hans said...

uish
itu betul2 mimpi seram

selamat makan limau banyak2...hehehe

greenhall said...

ouh.. Dia nak ingatkan kita.