THE BLOGGERS

Wednesday, February 3, 2010

DUNIA SEMAKIN KEJAM

NEGARA KECOH DENGAN BERITA:
SEORANG PEMUDA YANG MENDAPAT 'BISIKAN' SUPAYA MEMBUNUH ABANGNYE??!
ASTAGHFIRULLAHAL'AZIM:..

Bisikan apekah itu?
[syaitan gemuk?? bapak jin??]
Mane pegi iman seorang Islam sampai tersasar percayakan bisikan ntah dari mana?

atau

'pemangsa' mengamalkan sesuatu yang terlarang di sisi Islam??

** aku tertanye dengan diri aku sendiri:.. camne tergamak dier buat camtu ek?? tikam menikam tu lah:...
bile pk balik, manusia akhir zaman akan saling berbunuh tanda "KIAMAT SUDAH DEKAT"

anda ade terfikir yang same??


notaUNTUKdirisendiri: 'bekal' tak cukup lagi nih~

5 comments:

greenhall said...

aah.. aku baru sempat prepare plain water je beb. yg lain xdapat2 lg. ishishish..

Cik Biol said...

sama la bekal aku pun x cukup huhu

Lya Colours said...

"bekal" sy pon x cukup lg
huhu

Cik Afzan said...

hurmmm....
buat sy terfikir

White Bird said...

erm,lokasi kejadian berdekatan dgn gua.Tak pelik kot bila ibu mahu tarik balik kes,sebab tak sanggup tgk anak kena penjara.

Dunia kita makin tua