THE BLOGGERS

Wednesday, July 7, 2010

Kami Kembali


Lame dah tak pegi wed member lame.

3 Julai lepas dapatlah ruang pegi rumah salah sorang

x-classmate 2001 dulu

dek kerana CiK Baby ketiduran, tidaklah Pn.Asam

membawanya bersama ke 

Majlis Perkahwinan

Nurul Huda
&
Nurudin

di Taman Bemban Jaya, Bemban 77200, Melaka.


Biaselah kan...Pengantin mane yang tak cantik??

Anyway, kamu memang cantik Uda, cannot deny.

Congratulations!

Semoga berbahagia selalu hingga akhir hayat!

Kami mendoakan kebahagiaan kamu.

Dan

Biasenye wed ni akan = reunion kitorang.



haaa ini antara member yang ader...

dulu mase kat sekolah mestila ade group sendiri kan?

Ini 1/2 daripada group kitorang.

Group kitorang ade 6 orang. Lagi 3 orang memang tak

datang kerana ada

urusan yang lebih memerlukan diorang di tempat yang

tidak di nyatakan.

Ade lagi...


Sudah tentu yang kecik dan sangat comel itu bukan

x-classmate kami yer.

Kami yang datang ni semua datang sebelum pengantin berarak..

Oleh kerana Pn. Asam ni ade tanggungjawab yang

menunggu kat rumah, tak dapatlah Pn. Asam

menunggu lebih lame lagi. Lepas makan,

terus memecut balik ke rumah.

Sebelum terlepas peluang,
[daripada abg camera yang sungguh kedekut bila kami nak bergambar dengan pengantin]

aku sempat snap yang patutyer    =)


"Sorry tak sempat tunggu sampai berarak yer...

semoga bahagia selalu..pakat baik"




Kami menunggu undangan daripada cik Aida NBY plak.

Bile lagi la dier nak buat kenduri nasi minyak

untuk kami yang dah lame menunggu ni..

FYI, dier sedang mencari..

Kepada sesiapa yang berhajat,

sila tinggalkan resume anda pada Pn. Asam  =)




ApaAdaNya: Reunion yang sebenarnya akan diadakan kemudian dan akan ditetapkan tarikhnya nanti  =)








3 comments:

green said...

ngaku je la yg ko bgegas nak balik coz nak berak. kan? haha

Lya Colours said...

saya nak kawen
tolong cari kan saya jodoh
huhu

PN[asam]pedas said...

green: mestilah tidak.... =)

Lya: haih...da de borang tak??