THE BLOGGERS

Friday, March 5, 2010

kesian

sesungguhnya aku sudah lama tidak meng'update' blog nih!
aku tak de kesempatan coz puteri kesayangan demam yang sangat panas!
39.6 kepanasan tahap apakah ini?
tambah lagi ade ruam akibat kepanasan tu~
doktor panggil campak keladi..
hahaha aku ingatkan anak keladi jerk ade..
tapi memang kesian kat baby..panas luar+dalam badan~
keselesaan nak tdo pun kurang...
tapi
yang baiknyer..baby nak makan and boleh tdo la jugak..
so far sekarang baby da kembali ok..
aku hepi~

korang hepi tak seminggu nih?

8 comments:

Lya Colours said...

saya x hepi la sebab sy rindu encik nasi

huhu

oh hope baby get well soon =)

sI tEDI said...

semoga baby sihat!

greenhall said...

ho.. baby nak pi bercuti la tu. ko ni xpahampaham lagi ke? haha

cHeRyNa PiReS said...

happy gak...walau tak sehepi asam pedas. (ada ke asam pedas yang hepi...hehehe..)

[asam]pedas said...

lya: kasihan...jangan dera diri sendiri tau~

sitedi: alhamdulillah baby da ok..just ade tinggal kesan ruam sket lagi..kene bagi ubat lagi..antibiotik

greenhall: cet! bercuti kemane plak? tgu cuti sekolah la~

cheryna: hahaha asam pedas sentiasa hepi coz ramai yang minat 'asam pedas'

sayangsayangibu said...

anak kalau tak sihat, memang merisaukan
cuaca panas ni, bb pakai baju lubang2 aje..

hans said...

den pun curi2 update blog jer
xsempat blogwalking

zaradgreat said...

mungkin baby gemuk sangat
=D

eh
dah tukar url
http://zaradgreatohoo.blogspot.com/